Verzot op lichaamssappen

Verzot op lichaamssappen

Mijn grootste kink is zonder enige twijfel een zeer natte vrouw likken. Ik ben nl verzot op lichaamssappen en ik vind het dan ook meer dan heerlijk als een natte vrouw op mijn gezicht komt zitten. Ik vind de smaak overheerlijk en geniet ervan als het sap in mijn mond druipt. Ook spuiten in een vrouw en haar daarna schoonlikken is een echte fantasie.

Vandaar deze advertentie. Ik zoek een dame die graag gelikt wordt in alle standjes. Ik hou van erg lang likken en zou graag een vaste lik relatie vinden, maar ik zeg niet neen tegen eenmalig. Ikzelf ben een grote slanke verzorgde man, hoger opgeleid en eerder het gevoelige type.
Ik ben van Limburg en kan me verplaatsen. Leeftijd, nationaliteit en uiterlijk zijn niet zo belangrijk. Een leuke open persoonlijkheid met het nodige respect des te meer.

Leeftijd: -
Plaats: Tongeren
Provincie: Limburg
Land: België
Landor
Leeftijd: -
Plaats: Tongeren
Provincie: Limburg
Land: België

Sexdvertentie plaatsen anoniem
Druk op onderstaande knop om hier zelf een gratis en anoniem een sexdate advertentie te plaatsen. Kom zo gratis en anoniem in contact met mensen welke het zelfde zoeken qua seks als jij. Je hoeft alleen maar je (een anoniem) e-ailadres op te geven voor contact!

Advertentie plaatsen

51681 keer bekeken

Spreek af met vrouwen in de buurt